Huvudkontoret Highcon AB Verkstadsvägen 21 871 54 Härnösand Telefon: 070-666 84 08 info@highcon.se Vi monterar och demonterar byggnadsställningar men det vi levererar är din säkra arbetsplats! Välkommen till Highcon AB.
Kiruna Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Kiruna/Svappavaara åt gruvindustrin. Här kommer du i kontakt med vår projektansvarige i området.
Gällivare Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Gällivare åt gruvindustrin samt byggprojekt. Här kommer du i kontakt med vår platschef i området.
Luleå Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Luleå. Här kommer du i kontakt med vår projektansvarige i området.
Skellefteå Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Boliden åt gruvindustrin, samt projekt i Skellefteå. Här kommer du i kontakt med vår platschef i området.
Örnsköldsvik Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Örnsköldsvik, Sollefteå, Kramfors, Härnösand och Sundsvall där vi även har lagerplats. Här kommer du i kontakt med vår platschef i området.
Härnösand/Sundsvall Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Örnsköldsvik, Sollefteå, Kramfors, Härnösand och Sundsvall där vi även har lagerplats. Här kommer du i kontakt med vår platschef i området.
Kramfors/Sollefteå Vi monterar och demonterar byggnadsställningar i hela Norrland, bland annat i Örnsköldsvik, Sollefteå, Kramfors, Härnösand och Sundsvall där vi även har lagerplats. Här kommer du i kontakt med vår platschef i området.