Ställningsmontörer - Skellefteå

Highcon AB levererar byggnadsställningar, väderskydd till kunder inom bygg och industrisektorn från Västernorrland till Norrbotten.

En god och säker arbetsmiljö är en viktig strategisk fråga för Highcon AB. Målsättningen med Highcon AB:s arbetsmiljöarbete är att skapa en fysiskt, psykiskt och socialt sund och utvecklande arbetsplats för alla medarbetare, där risker för arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa förebyggs.

Vi letar efter er som söker möjlighet att utvecklas i er yrkesroll som ställningsmontör och vara en del av vår organisation på våra projekt.

Som ställningsmontör på Highcon arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att uppnå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många spännande och varierande uppgifter.

Vi söker dig som har Särskild Utbildning i ställning eller yrkesbevis för ställningsmontage som möter kraven i AFS 2013:4.

Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. B-körkort är ett krav.

Vi på Highcon eftersträvar mångfald och värdesätter kvaliteter som kan tillföra vår verksamhet genom en jämn könsfördelning och med olika etnisk bakgrund. 

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan CV, Personligt brev.